Sønderborg Fornikling
FORSIDEN  KONTAKT  BESTIL MATERIALE  SITEMAPHvad kan vi
Videnscenter
Processer
Kundeguide

Hvad kan vi

Kompetencer:
Kemisk og elektrolytisk overfladebehandling af vore kunders emner. 

Kvalitet
Vi lægger ikke kun vægt på at give kunderne en god kvalitet men lige så meget, at de får den samme gode kvalitet hver gang.

Derfor har vi på begge virksomheder laboratorier, hvor vi løbende tester og afprøver vor bade, ligesom vi også holder skarp kontrol med de producerede emner. Vi er altid opmærksom på, om der kommer nye metoder og tiltag, der kan gøre vores kvalitet endnu bedre.

Levering
Vi ved at hurtig levering er alt afgørende, for at vore kunder kan overholde deres leveringstid. Vi ser det derfor også som en selvfølge at aftalte leveringstider overholdes.

Vi kan tilbyde fragtordninger, hvor vi henter og bringer emner, enten med egen lastbil eller vognmand der er tilknyttet virksomhederne.

Fleksible
Moderne design og synlige metaller kræver i mange tilfælde en elektrolytisk overfladebehandling for at få den helt rigtige finish og salgseffekt. Vores fleksibilitet gør, at stort set alle typer af brancher er repræsenteret på vores kundeliste. Derfor er der også stor variation af krav og behandlingstyper, der ønskes udført, samtidig med at produkterne er meget forskellige. Vi behandler store som små produkter, kører masseproduktion, enkelt serier og specialproduktion.

Andet end smukt finish
I mange tilfælde er det ikke kun for udseendets skyld, at emnerne bliver overfladebehandlet. Det er lige så meget for at beskytte metallerne mod tæring og rust, for at opnå gode lodde- og ledeegenskaber eller for at få en robust, holdbar og slidstærk overflade, der kræver et minimum af vedligeholdelse.

Rust kaldes den stille tyv. Det er derfor altid vigtigt at vælge den rigtige overfladebehandling, i hvert enkelt tilfælde.


Sønderborg Fornikling 2011 A/S • Tinggårdvej 2 • 6400 Sønderborg • Denmark • Telefon 74486355 • Email: sdbg-fornikling@sdbg-fornikling.dk